Automatizari
CS II 300
CS II

Soluţie care economiseşte spaţiu şi cheltuieli pentru sistemele flexibile de producţie

Magazia compactă CS II 300 poate fi configurată conform ideilor şi cerinţelor utilizatorului şi poate fi integrată în sistemele flexibile de producţie. Sistemul de depozitare are o construcţie modulară: Aceasta permite atât configurarea individuală cât şi conectarea unor celule de ştanţare, laser şi de îndoire deja existente sau noi. Extensiile ulterioare orientate după necesităţi sunt oricând posibile.

O soluţie care economiseşte spaţiu şi cheltuieli

Magazia compactă oferă o soluţie care economiseşte spaţiu şi cheltuieli în locul depozitării costisitoare sau al utilizării platformelor de transfer scumpe. Fiecare palet utilizat dispune de patru role, care permite acţionarea externă pentru schimbarea paletului. Acţionarea externă este pe de altă parte baza construcţiei compacte, care limitează la minim necesarul de spaţiu al magaziei. Magazia compactă cuprinde paleţi pentru materia brută, piesele finite şi schelete de tablă. Timpul scurt de instalare şi necesarul redus de instruire economisesc suplimentar mult timp.

În conformitate cu cerinţele respective sunt realizabile configuraţii cu un număr diferit de secţiuni şi paleţi. Execuţii cu până la 80 de paleţi integrează magazia compactă direct în procesele de încărcare şi descărcare şi în celulele de îndoire.

Caracteristici

  • Productivitate mai mare
  • Soluţie care economiseşte spaţiu şi cheltuieli
  • Depozitare sigură şi curată a materialelor
  • Configuraţie flexibilă