Automatizari
MP Sheet Cat
MP Sheet Cat

Rentabilitate şi la mărimi mai mici ale lotului

Cu noul manipulator MP SheetCat AMADA vă oferă posibilitatea de a automatiza imediat sau ulterior încărcarea maşinii. Sistemul este caracterizat de productivitate şi flexibilitate mai mare, un lucru convingător atât la manipularea mărimilor mici ale lotului cât şi la comenzile urgente şi seriile medii prin manipularea sa eficientă. Mulţumită formei sale constructive compacte manipulatorul încape şi în cele mai mici locuri.

La mărimi mici ale lotului şi comenzi urgente zonele de siguranţă separate oferă un mediu de lucru sigur, ca tabla următoare să poată fi pregătită deja în timpul producţiei. Acest lucru asigură o întrerupere doar minimă a procesului de producţie şi în acelaşi timp maximizează gradul de exploatare a maşinii de producţie. Acest lucru este valabil şi pentru gestionarea comenzilor urgente, care pot fi executate astfel eficient şi ergonomic. Controlul calităţii şi rărirea materialelor cu suprafaţă sensibilă se realizează pe masa de pregătire.

Caracteristici

  • Economie de cheltuieli datorită timpului minim de schimbare a materialelor
  • Productivitate mai mare
  • Timpi de ciclu mai lungi ale maşinii fără personal
  • Operarea mai multor maşini în acelaşi timp
  • Eficienţă mai mare la cheltuielile cu personalul
  • Rentabilitate mai mare şi la mărimi mai reduse ale lotului

La mărimi medii ale lotului timpii reduşi de schimbare a materialelor reprezintă un avantaj, prin încărcarea şi descărcarea concomitentă aceşti timpi sunt limitaţi la minim. Mai departe, poate fi utilizat paletul cu materialul brut pentru prelucrarea planurilor de producţie cu formate sau calităţi diferite, şi pe o platformă elevatoare staţionară tip foarfecă este posibilă descărcarea fără probleme a tablelor cu microcolţuri.

MP SheetCat este disponibil în două execuţii. Modelul MP SheetCat 3015 poate fi conectat suplimentar la un sistem de depozitare sau la o sortare a pieselor individuale.