Automatizari
Seria MP
MP

Încărcarea şi descărcarea paralelă măreşte eficienţa

Cu unitatea de încărcare/descărcare MP AMADA vă oferă posibilitatea de a automatiza imediat sau ulterior încărcarea şi descărcarea maşinii. Unitatea este disponibilă în două dimensiuni. Maşina este încărcată şi descărcată paralel şi astfel economisind timp cu ajutorul unor unităţi separate. Forma constructivă compactă necesită o suprafaţă de instalare redusă.

Este asigurat un proces de producţie lung, continuu. Acest lucru este asigurat atât de alimentarea rapidă şi simplă a materialului brut cât şi de buna accesibilitate şi capacitatea mare de preluare a ambilor paleţi de schimb a câte 3.000 kg.

Manipularea diferitelor materiale - de la oţel normal, aluminiu şi oţel inoxidabil până la plastic şi materiale cu suprafaţă sensibilă – nu este o problemă cu MP: În acest scop unitatea de încărcare/descărcare este dotată cu graifere cu vacuum, care asigură prinderea sigură şi cu grijă a materialului.

La nevoie puteţi oricând să măriţi gradul de automatizare prin conectarea la un sistem automat de rafturi. Conceptul modular al tuturor componentelor de automatizare de la AMADA facilitează automatizarea.

Caracteristici

  • Economie de cheltuieli datorită timpului minim de schimbare a materialelor
  • Productivitate mai mare
  • Timpi de ciclu mai lungi ale maşinii fără personal
  • Operarea mai multor maşini în acelaşi timp
  • Eficienţă mai mare la cheltuielile cu personalul
  • Rentabilitate mai mare datorită numărului limită de bucăţi mai redus