Automatizari
L III
L III

Automatizarea prelungeşte durata ciclurilor fără personal la utilaje

Unitatea de încărcare L III poate fi utilizată numai împreună cu unitatea de descărcare şi sortare PR III UL.

Cu unitatea de încărcare L III AMADA oferă utilizatorului posibilitatea de a automatiza imediat sau ulterior încărcarea maşinii. Forma constructivă compactă necesită o suprafaţă de instalare redusă.

Este asigurat un proces de producţie lung, continuu. Acest lucru este asigurat atât de alimentarea rapidă şi simplă a materialului brut cât şi de buna accesibilitate şi capacitatea mare de preluare a ambilor paleţi de schimb a câte 3.000 kg.

Manipularea diferitelor materiale - de la oţel normal, aluminiu şi oţel inoxidabil până la plastic şi materiale cu suprafaţă sensibilă – nu este o problemă cu L III: În acest scop unitatea de încărcare este dotată cu graifere cu vacuum, care asigură prinderea sigură şi cu grijă a materialului. Suplimentar o unitate de ridicare cu şurub cu bile integrat asigură poziţionarea rapidă şi lină a materialului.

La nevoie puteţi oricând să măriţi gradul de automatizare prin conectarea la un sistem automat de rafturi. Conceptul modular al tuturor componentelor de automatizare de la AMADA facilitează automatizarea.

  Caracteristici

  • Economie de cheltuieli datorită timpului minim de schimbare a materialelor
  • Productivitate mai mare
  • Timpi de ciclu mai lungi ale maşinii fără personal
  • Operarea mai multor maşini în acelaşi timp
  • Eficienţă mai mare la cheltuielile cu personalul
  • Rentabilitate mai mare datorită numărului limită de bucăţi mai redus