Centrul Expozitional Haan

Centrul Expozitional Haan

Pe data de 7 Septembrie 2009, Amada GmbH si-a deschis noul Centru Expozitional. Intregul concept dupa care s-a construit acest centru se bazeaza pe scopul nostru permanent de a furniza clientilor cele mai bune solutii si sutinerea lor in demersul acestora de a deveni mai competitivi, mai profitabili, mai inovatori, atat in prezent cat si in viitor. Acest centru expozitional nu deserveste doar pentru vizionarea tehnologiilor ci si ca loc unde clientul poate beneficia de analiza specializata a solutiilor, consultata si scolarizare. Aceast Centru Expozitional ofera utilizatorilor atat acces la informatie cat si aprofundarea cunostintelor in ultimele noutati din domeniul prelucrarii metalelor.

Centrul Expozitional AMADA Haan

Takenaka Europe GmbH, cu sediul in Düsseldorf, a reprezentat pentru AMADA principalul contractor. Managementul proiectului pentru constructia sediului a fost controlat in intregime de AMADA GmbH.

Primele lucrari de pregatire a terenului pentru costructie au fost facute inca din luna Mai 2008. Dispunerea cladirii este spatioasa si deschisa - o combinatie stilata intre forma si functionaliate, in perfecta armonie cu mediul inconjurator. Responsabilitatea si respectul pentru natura si mediul inconjurator fac parte din filozofia Amada si au fost primordiale in constructia noului sediu.

Suprafata de 46,000 mp - a fost initial alocata pentru constructia Centrului Expozitional in cadrul caruia se regaseau un centru de expozitie, centrul administrativ, centrul de training si depozitul pentru piese de schimb.

In Noiembrie 2008, suprafata a fost marita cu inca 25,000 mp astfel ajungand astfel la un total de 71,000 mp.

Suprafata aditionala care a fost adaugata a deservit pentru contructia Centrului Tehnnic al AMADA Machine Tools Europe GmbH, alaturi de o unitate de productie a sculelor AMADA GmbH. Compania AMADA Machine Tools Europe a fost infiintata in anul 2010 si este responsabila pentru productia masinilor de taiat cu panza, centre de prelucrare de mare precizie si din domeniul debavurare, ascutire si slefuire.

Proiectul Centrului Expozitional

Ceremonia de incepere a lucrarilor

Ceremonia de incepere a lucrarilor a avut loc in data de 06.06.2008 respectand ritualurile japoneze. Invitatii de onoare ai acestui eveniment au fost, Top Managementul din Japonia al AMADA si primul-ministru al regiunii North Rhine-Westphalia, Dr. Jürgen Rüttgers.

AMADA GmbH
Amada Allee 1
42781 Haan
Germany

Telefon: +49 2104 2126-0
Fax: +49 2104 2126-999
Email: info@amada.de
http://www.amada.de