Centrul Tehnic Landshut

Centrul Tehnic Landshut

Centrul Tehnic Landshut

Deschiderea oficiala a noului sediu din Eching, districtul Landshut, va avea loc in Aprilie 2013. Acesta va contine Centrul Tehnic pentru consultanta si demonstratii, precum si un centru de Cercetare si Dezvoltare. Intregul concept pe care se bazeaza Centrul Tehnic are la baza dorinta permanenta de a sustine clientii sa ramana profitabili, competitivi si inovatori. De asemenea acest centru nu numai ca va prezenta in permanenta demonstratii ale ultimelor tehnologii dar va oferi si solutii de analiza si consultanta personalizate pentru clienti. Astfel, clientii au acces la ultimele descoperiri tehnologide din domeniul prelucrarii metalelor.

Respectul si responsabilitatea fata de natura si mediul inconjurator sunt parti integrante din filozofia AMADA si au avut un puternic rol decizional in proiectarea si executia noului centru. Astfel noul stabiliment va avea 10,000 de mp de spatiu verde precum si un numar de 70 de arbori ornamentali.

Concentrarea mare a clientiilor din zona de Sud a Germaniei ofera mediul ideal si rapid in dezvoltarea noilor tehnologii. Asftel noile tehnologii dezvoltate aici, dupa inalte standarde europene pot fi aplicate la nivel global.

Date Financiare

Total investitie: approx. 16 Mil. Euro
Suprafata construita: approx. 25.000 mp
Cladirile: Centrul Tehnic Landshut
Centrul de Cercetare - Dezvoltare
Parter: 3.050 mp TCL
1.840 mp R&D
Show Room: 1.070 mp
Spatii verzi: mai mult de 10.000 mp
Arbori: peste 70 Arbori
Chihlimbar American
Ciresi Japonezi
Artar Japonez
Japanese Zelkova


AMADA GmbH
Bichlmannstraße 18
84174 Eching, Landshut
Germany

Telefon: +49 8709 2689 500
Fax: +49 8709 2689 644
Email: info@amada.de
http://www.amada.de