Donatiile de Craciun AMADA

Sloganul AMADA de Craciun in acest an este "Donatii in loc de cadouri"

“Cel mai bun mod de a prezice viitorul este sa il creezi.” Willy Brandt

Nu-i asa ca toti ne dorim un viitor? Unul frumos in care copii nostrii sa merite sa traiasca? Asta inseamna atunci, ca fiecare din noi trebuie sa actioneze responzabil si respectuos in fiecare zi pentru un viitor pozitiv. AMADA se regaseste ca si companie in actiunile de responsabilitate fata de oameni, fata de animale si mai ales fata de mediul inconjurator. Acest fundament se regaseste in filozofia companiei si in relatiile sale comerciale.

In acest spirit, motto-ul nostru pentru acest Craciun este ''donatii in loc de cadouri'': Amada GmbH in acest an doreste ca in locul cadourilor de afaceri sa faca donatii catre WWF (proiecte "Stop Poaching" si "The Last Tiger"), catre Spitalul de Copii Regenbogenland si catre AKTION MENSCH.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre beneficiarii acestor actiuni o puteti face accesand link-urile de mai jos. Speram ca munca dificila, minunata si responsabila pe care aceste organizatii o depun sa va convinga sa participati. Orice fel de ajutor extern este primit cu bratele deschise de catre aceste organizatii in scopul lor nobil de a crea un viitor pozitiv.

In acest spirit va uram voua si familiilor voastre un Craciun Fericit si Binecuvantat si numai ganduri bune pentru anul ce vine!