AMADA donatii de Craciun

"Donatii in loc de cadouri", acesta este sloganul Amada Craciun

''Tu esti responsabil nu numai pentru ceea ce faci , dar si pentru ceea ce nu faci'' . Lao-tzu

Nu au toate un viitor? Unul care este de asemenea frumos si merita sa-l traim pentru copii nostrii?  Asta inseamna pentru fiecare dintre noi de a actiona respectos si rezonabil in fiecare zi, in scopul de a crea un viitor de durata si pozitiv. Amada se vede pe sine insasi ca o companie cu responsabilitate pentru oameni , animale si mediul inconjurator si o implementeaza , cu acordul filosofiei companiei, in mod constant in relatiile de afaceri.

In acest spirit, motto-ul nostru de Craciun este ''donatii in schimbul cadourilor'': Amada GmbH nu ofera cadouri de afaceri si doneaza pentru ca-ti pasa (proiect ''Global refugee relief'', Deutschland-Luxemburg e. V.)

Daca tu doresti sa stii mai multe despre ,,destinata'', esti binevenit a face acest lucru prin intermediul link-ului de mai jos. Organizatia este total recunoscatoare pentru orice sprijin si utilizeaza in mod rational si intentionat pentru creerea unui viitor pozitiv si comun.

[Translate to ro:] www.care.de (German)

In acest spirit, noi va dorim voua si familiilor voastre un fericit si binecuvantat Craciun si toate cele bune pentru anul care vine!