Tehnologie pentru indoire
ASTRO-100 II
ASTRO-100 II
Retrospective
This product is not longer available

A doua generatie - ASTRO - 100 II NT serie de celule robotizate de indoit

Celula ASTRO de indoit a fost continuu dezvoltata pe baza experientei si adaptata la importanta cerinta a pietei. Rezultatul este o serie de abkant-uri complet automate conforme cu ultima conditie de tehnologizare cu o varietate de modele care pot fi folosite pentru diverse si diferite sarcini. A doua generatie ASTRO-100 II NT serie de celule de indoit, sunt in masura sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate si sa impresioneze cu caracteristicile excelente performanta. Chiar si loturi mici de piese pot fi realizate in conditii economice.

A doua generatie - ASTRO - 100 II NT
A doua generatie - ASTRO - 100 II NT
ASTRO-100 II NT

ASTRO-100 II NT este specializat in productia pieselor de mici dimensiuni si cu o complexitate ridicata, prin urmare este complementar cu ASTRO-50 Y, acesta fiid proiectat pentru productia de dimensiuni mari. Ambele celule robotizate sunt unicate in omogenitatea lor: know-how unicat AMADA in domeniul tenhologiei de indoit si a robotizarii.

Robotul pentru abkant model ASTRO-100 II NT este o solutie unicat si este disponibil doar in combinatie cu abkantul HDS-1030, cu sistemul robotizat de incarcare si descarcare ASTRO HP-20 si cu software-ul integrant ASTRO–CAM.

ASTRO HP-20
ASTRO-100 II NT
ASTRO HP-20

ASTRO-100 este montat in partea inferioara a linei de indoire si poate face o miscare lineara dealungul intregii lungimi a batiului. Astfel piese ce necesita doua sau mai multe display-uri diferite de scule pot si procesate cu usurinta.

ASTRO-100 II NT PLUS

În scopul de a îndeplini cerințele tot mai mari asupra sistemelor automate de abkant, celula de îndoire este disponibila în varianta "Plus", cu schimbător automat de gripper pentru ASTRO-100 și ASTRO-HP 20, precum și un sistem automat de schimbare a sculelor pentru abkanturile din seria HDS. Folosind aceste opțiuni, scopul este de a procesa comenzile diferite secvențial , fără a fi nevoie de a opri mașina pentru operațiunile de configurare manuala a sculelor.

ASTRO-100 II NT TELUL pentru geometrii complexe

Toate componentele din ASTRO-100 II NT TELUL sunt perfect compatibile unul cu altul si management-ul perfect al interfatei asigura buna functionare a proceselor. Datorita sistemului de siguranta integrat este posibil incarcarea si descarcarea in mod manual a pieselor, cu acest model, ceea ce nu poate lucra in mod automat pe alte sisteme. Operatorul foloseste software-ul extern ASTRO-CAM (pe baza de Windows) pentru calcularea automata si oportuna a amplasarii sculelor si secventelor de indoire. Acesta permite cel mai scurt timp de programare si practic productia incepe de la serii mici de mai putin de 50 piese.

Senzorul de oprire - mers/inapoi cu potentiometru pe abkant HDS asigura cea mai mare precizie. Multumita servo-motorului hidraulic cu abatare activa de compensare, cea mai buna indoire rezultata este obtinuta indiferent de material sau de pozitia in masina. Chiar si piese care nu pot fi indoite in mod automat din cauza formelor complexe , pot fi produse in mod convenabil cu ASTRO-100 II NT TELUL

Caracteristici

  • Toate componentele dintr-o singura sursa sunt fara probleme de interfata.
  • A treia parte a Software-uli ASTRO-CAM cu program automat de calculare al schitelor de scule si secventelor de indoire = cel mai scurt timp de programare - loturi mici de 50 unitati au o productivitate ridicata
  • Senzorii activi ai pozitionerului de pe seria HDS cu potentiometru de mare precizie = motor servo/hidraulic cu sistem automat de compensare anti-deformare = cel mai bun rezultat de indoire indiferent de natura materialului sau pozitia utilajului.
  • A doua celula robotizata pentru incarcarea si descarcarea produselor scade timpul efectiv de lucru al intregului ansamblu de indoit.