Tehnologie pentru indoire
HD
HD
Retrospective
This product is not longer available

Aceasta serie reprezinta un nou nivel de tehnologie, varful de gama din industria de indoit table: presele AMADA din seria HD. Cu cele sapte modele din aceasta serie oferim cea mai mare variatie de lungimi de indoire si fortele de presare.

Utilajele din seria HD sunt disponibile in combinatii alaturi de o gama variata de accesorii. O combinatie foarte bine echilibrata de scule-unelte si un soft orientat catre aplicabilitate ne asigura cele mai bune rezultate in procesul de indoire. In plus, clientii beneficiaza de sheet followers, functie variabila a pozitionerului (Delta-X) si doua sisteme la alegere de masurare a unghiului. Noua linie de indoire dezvoltata ofera o caliatate de inalta precizie pe toata lungimea utilajului. Controlerul utilajului calculeaza valorile exacte la care trebuie setat sistemul in functie de tipul de material, de lungimea acestuia cat si in functie de pozitionarea lui pe suprafata de indoire a utilajului.

AMADA utilizează un concept servo-hidraulic hibrid pentru a opera seria HD în scopul de a garanta rezultate la indoire de înaltă precizie in permanenta. Motoarele servo actioneaza pompele hidraulice ce transmit uleiul hidraulic catre cilindrii. Faptul ca motorul functioneaza doar atunci cand linia de indoire functioneaza duce la o eficacitate ridicata in consumul de energie. De asemenea sunt reduse si cerintele de ulei hidraulic precum si temeperaturile la care acesta functioneaza. Toate aceste caracteristici duc la o calitate uniforma a procesului de indoire ce nu mai este infuentat de temperaturile la care ajunge uleiul hidraulic.

Noua serie HD este completa pentru segmentul final din industria de indoire. Gama larga de forte necesare la indoire incepe de la 500 kN pana la 2,200 kN si optional pana la valori de 6,000 kN.