Tehnologie pentru indoire
HFP
HFP
Retrospective
This product is not longer available

La fel precum si celelalte serii de utilaje de indoit AMADA si seria HFP se distinge printr-un design unic al liniei inferioare de indoire: rezultate de indoire precise pe toata lungimea liniei de indoire, eliminanad astfel nevoia unui sistem scump de crowning.

Seria HFP îndeplinește cele mai înalte cerințe în ceea ce privește puterea, precizia și operativitatea. Pozitionerul a fost inca o data imbunatatit pentru seria HFP devenind astfel considerabil mai rapid si mai precis. De asemenea s-a imbunatatit si sistemul automat de masurare a unghiurilor DIGIPRO, fiind conectat wireless prin infrarosu cu controlerul AMNC al presei hidraulice. Controlerul este de asemenea foarte prietenos cu utilizatorul, usor de manevrat, oferind functii necesare proceselor de indoire la cele mai inalte standarde de pe piata.

La fel ca seria HFE, si seria HFP are disponibile versiunile "Long-Stroke" si "High-Speed". Versiunea "Long-Stroke" ofera o cadenta marita precum si dimensiuni marite in deschiderea batiului. Versiunea "High-Speed" poate opera cu aproape dublu vitezelor de apropiere si de lucru cunoscute pana in momentul de fata.