Tehnologie pentru indoire
HG
HG

Precizie pura

Masinile de indoit model HG sunt modele de top din portofoliul AMADA si se potrivesc in special pentru cadente mici. Acestea asigura o precizie exceptionala si functioneaza la cele mai mari viteze de operare disponibile pana in prezent, si sunt echipate cu tehnologii sofisticate.

Cea mai nouă generaţie de maşini pentru îndoire dîn segmentul high-end

Cu seria HG , AMADA a dezvoltat o serie constructivă de prese de îndoit, cu forţe de presare între 500 şi 2.200 kN şi lungimi de îndoire între 1.400 şi 4.280 mm , acoperă un domeniu mare de putere. Mulţumită caracteristicilor de dotare ultramoderne şi a acţionării hibride servo-hidraulice se asigurată o exploatare extrem de economică.

Caracteristici speciale

Utilajele de îndoit din seria HG nouă, prezentată de AMADA la EuroBLECH 2012, au o productivitate extrem de mare. Acest lucru se datorează pe de o parte vitezei de lucru foarte mari, însă mai ales diferitelor caracteristici de dotare, care asigură permanent o precizie de înaltă calitate. Maşinile dispun de o acţionare ultraprecisă cu traversă de presare, care garantează acurateţea extremă a unghiurilor. Este asigurat rezultatul exact şi omogen al îndoirilor pe toată lungimea traversei de presare. O altă caracteristică tehnologică principală: Seria HG dispune de TDS, un sistem pentru recunoaşterea grosimii tablelor. În cazul în care apar abateri faţă de valoarea de referinţă determinată anterior, se adaptează adâncimea de pătrundere. Acest lucru garantează un unghi de îndoire constant,corect.

Bi-S si Bi-L

  • Ajustarea unghiului in mod automat
  • Inalta precizie de indoire
  • Pentru inlocuirea grosimii de material si al proprietatilor
  • Nu este necesar test de indoire si ajustare al unghiului de indoire initial
  • Timp scurt de reglaj
Ajustarea unghiului cu BI-S
Ajustarea unghiului cu BI-S

Motorul este actionat de catre o pedala care se poate deplasa
Abkant HG-1003
Opritor spate flexibil pentru o buna precizie

Avantajele acţionării hibride

Acţionarea hibridă servo-hidraulică este un factor care contribuie la rentabilitatea seriei HG de la AMADA. Faţă de o acţionare pur hidraulică, este necesar mai puţin ulei, implicit cheltuielile cu întreţinerea sunt mai reduse. Funcţionarea silenţioasă şi emisiile de zgomot reduse constituie avantaje suplimentare. În plus, seria HG excelează în uşurinţa de operare. Opţional maşinile din această serie constructivă pot fi dotate cu un schimbător de unelte automat ATC, al cărui utilizare reduce decisiv intervenţia manuală. Cu acestea maşinile sunt pregătite optim pentru cerinţele loturilor din ce în ce mai mici în prelucrarea tablelor.