Tehnologie laser
ENSIS AJ
ENSIS AJ

Taiere continua de la gros la subtire

''Mai putin de fapt inseamana mult mai mult'' este principiul din spatele masinii de taiere cu laser ENSIS-3015 AJ. Cu doar 2000 Watti, laserul fibra are posibilitatea de a taia otel de pana la o grosime de 25 mm in functie calitatea acestuia. Cheia este: fasciculul laser este modulat automat in functie de grosimea tablei, cu ajutorul tehnologiei AMADA "variable beam control".

Masina de taiat cu laser ENSIS-3015 AJ
Masina de taiat cu laser ENSIS-3015 AJ

Laserul fibra AMADA are o caracteristica foarte speciala, si anume capacitatea de reglare continua a fasciculului pentru a se potrivi cu grosimea materialului. Ca rezultat, fascicolul creste in diametru pe masura ce grosimea materialului creste, iar piesele finite pot fi astfel indepartate fara dificultate. Implementarea tehnica a acestei functii se bazeaza pe expertiza inclusa in sursa de fascicul AMADA, care a fost dezvoltata intern. Utilizatorii beneficiaza de operațiuni de productie lungi, nesupravegheate, aproape fara operatiuni de configurare si optional echipate cu capacitati semnificative de automatizare.

Fasciculul laser este reglat automat in functie de grosimile foii de material.
Masina de taiat laser ENSIS-3015 AJ

Practic - productie fara intrerupere

Masina de taiat cu laser ENSIS-3015 AJ

De asemenea, eliminarea nevoii de schimbare a lentilelor este un avantaj crucial oferit de inovatorul ENSIS AJ.
Rezultatul este practic fara intreruperi, de mare viteza, de productie de inaltă calitate, toate componentele sistemului functionand cu performante energetice remarcabile. Schimbarea automata a duzei ofera, de asemenea, rezultate optime de taiere. ENSIS AJ este ideal pentru oteluri feroase, precum si pentru metale neferoase, cum ar fi otel inoxidabil, aluminiu, cupru, alama sau titan. Prin utilizarea sistemului ENSIS AJ in combinatie cu o automatizare completa cu turn turn loading/unloading, sistemul este o solutie extrem de productiva, cu o amprenta extrem de compacta.

ENSIS 3015 AJ
ENSIS 3015 AJ la EuroBLECH 2014