Tehnologie laser
FLC AJ
FLC AJ
Retrospective
This product is not longer available

Standarde noi pentru rapiditate şi precizie în segmentul superior din categoria medie

Cu ocazia EuroBLECH 2012 AMADA prezintă FLC-3015 AJ o maşină de tăiat cu laser fibra nouă, flexibilă şi ultra-eficientă cu laser cu putere de taiere de 2 kW. Cu aceasta pot fi prelucrate rapid, sigur şi precis table subţiri şi materiale greu de tăiat, cum ar fi cuprul, aluminiul sau titanul.

Utilizarea masinii AJ laser cu fibră cu o putere de 2.000 waţi permite o viteză de prelucrare extrem de mare şi, în acelaşi timp, rezultate ultra-precise. Tabla subţire şi materialele greu de tăiat, cum ar fi cuprul, aluminiul sau titanul pot fi prelucrate rapid, sigur şi precis. Timpii de producţie semnificativ mai mici de 3 ori şi bilanţul energetic bun al laserului cu fibră asigură o economisire mare a costurilor şi concomitent menajează resursele. Acţionarea liniară cu 3 axe, foarte dinamică, fără uzură şi aproape fără întreţinere, în combinaţie cu tehnologia sa performantă de comandă asigură pe lângă o precizie de tăiere excelentă şi calitatea optimă a produsului.

O construcţie modernă şi solidă pentru rezultate optime

Scale de măsurare liniare de ultra înaltă precizie într-un circuit de control închis permit o acurateţe dimensională optimă. FLC-3015 AJ are un domeniu de lucru de 3.000 X 1.500 mm. Platforma suportă table cu o greutate de până la 920 kg. Instalaţia dispune de un cadru turnat unic, al cărei construcţie şi centru de greutate coborât permite renunţarea la un fundament special. Cadrul turnat, rezistent la torsiune şi amortizor de vibraţii, asigură şi la viteze maxime de prelucrare condiţii optime de producţie. FLC-3015 AJ se caracterizează prin flexibilitate înaltă şi cu automatizarea corespunzătoare se descurcă cu comenzi complexe timp îndelungat fără intervenţie manuală.

Instalare variabilă combinată cu utilizare uşoară

Un alt avantaj al AMADA FLC-3015 AJ este structura sa, care poate fi adaptată individual la nevoile utilizatorului şi care permite o instalare variabilă a componentelor maşinii. Astfel maşina ocupă puţin spaţiu, este accesibilă optim şi permite trasee scurte, chiar şi la exploatarea maşinilor multiple. Utilizarea sistemului de comandă AMNC PC verificat în practică garantează securitate înaltă şi prietenozitate cu utilizatorul datorită manipulării simple.