Tehnologie laser
FO MII NT
FO MII NT

În funcţie de execuţia aleasă, masina laser FO-II NT dispune de o putere laser standard de 2.500 W, 4.000 W respectiv 6.000 W. Sistemul optic mobil exploatează avantajul mesei de sustinere. În timp ce capul de tăiere se deplasează în direcţia X şi Y, masa este în repaus. Astfel maşina laser este predestinată utilizării atat în domeniul prelucrării tablelor subţiri cat şi a celor groase.

Uşile sale telescopice glisante permit accesul pe întreaga parte longitudinală a maşinii. Procedurile de echipare, dacă sunt necesare, pot fi realizate rapid şi cu efort minim cu ajutorul sistemului de schimbare rapidă a lentilelor şi duzelor. Pe paletul de pregătire al maşinii tabla poate fi poziţionată faţă de opritoare fără efort cu rolele suport sau, la nevoie, poate fi fixată.

Comenzile sunt preluate de sistemul de comandă în reţeua Multimedia. Acesta reglează sursa razei de taiere, acţionand şi perifericele automatizate. Comandă dispune de o bibliotecă de date integrată de tăiere, care reglează complet automat toţi parametrii importanţi pentru tăiere. Corecţiile pot fi programate, ca şi noile comenzi, în timpul funcţionării, astfel că timpii morţi dispar aproape complet