Tehnologie laser
QUATTRO
QUATTRO
Retrospective
This product is not longer available

Cu o putere laser continuă de 1.000 resp. 2.000 waţi QUATTRO este maşina ideală pentru iniţierea în tehnologia laser. Design-ul extrem de compact şi costurile de exploatare foarte reduse sunt unice şi setează standarde noi în domeniul maşinilor de tăiat cu laser.

Mașină cu laser QUATTRO
Mașină cu laser QUATTRO

De la piesa model până la produsul de serie QUATTRO se descurcă cu toate sarcinile de producţie într-o manieră foarte convingătoare şi demonstrează chiar şi în domeniul pieselor foarte mici punctele forte ale acestui concept de maşină. Nu în ultimul rând prin precizia ultra înaltă în producţie a acestei instalaţii QUATTRO oferă posibilităţi noi utilizatorului.

Traseele extrem de scurte ale razei şi o formă specială a razei laser asigură performanţă optimă de tăiere în întreg domeniul de aplicare a acestei instalaţii compacte de tăiat cu laser cu sistem optic mobil pentru table cu format mic de 1,250 x 1,250 mm

QUATTRO poate fi utilizată universal şi flexibil şi datorită accesului bun la zona de procesare este extrem de prietenoasă cu utilizatorul.

Mașină cu laser QUATTRO