Software
AstroCAM
AstroCAM

Pregătirea complet automată a succesiunilor de îndoire pentru roboţii de îndoire AMADA

Utilizând un design 3D CAD, AstroCAM pregăteşte complet automat întregul programul pentru celula de îndoire ASTRO-100 NT. Utilizatorul doar selectează în DataManager desenul dorit din baza de date centrală AP100 SDD şi îl importă direct în AstroCAM.

Softul de programare AstroCAM lucrează complet în mod 3D, astfel că toate secvenţele de îndoire şi de mişcare sunt simulate realistic.

Crearea rapidă a programului economiseşte timp şi prin simularea verificării unei coliziuni previne eventualele erori de programare. Graiferele şi uneltele de îndoit tabla în muchii necesare sunt selectate direct din baza de date centrală AP100 SDD. Layout-ul uneltelor cu poanson şi matriţă se realizează printr-un meniu de selecţie şi este integrat direct în mediul de programare 3D şi este reprezentat acolo. La nevoie toate procesele individuale pot fi modificate.

Toate datele relevante pentru producţie sunt salvate de AstroCAM în baza de date centrală AP100 SDD, de unde programul este citit în sistemul de comandă al maşinii manual sau alternativ cu ajutorul unui cititor de coduri de bare.

Caracteristici

  • Economie de timp datorită creării complet automate a programelor
  • Economie de material prin simularea tuturor secvenţelor de îndoire
  • Procese sigure mulţumită verificării unei coliziuni
  • Implementarea automată a desenelor în simularea 3D
  • Pornirea rapidă a procesului real, comandat prin program