Software
DNC5
DNC5

Software pentru transfer de date

DNC5 vă oferă posibilitatea să transferaţi programele NC la maşină fără conectare în reţea. Softul foloseşte interfaţa RS232 şi serveşte ca element de legătură între sistemul de programare şi sistemul de comandă al maşinii. Cu acest software nu mai este necesară introducerea manuală a programelor la maşină. Prin asta se economiseşte timp şi sursele potenţiale de eroare se reduc la minim.

Modul Remote

În modul Remote (de la distanţă) softul DNC5 poate comunica cu mai multe maşini în acelaşi timp, unde fiecare maşină primeşte o configuraţie proprie şi poate interoga datele programului prin DNC5. Datele respective sunt puse apoi la dispoziţia maşinii interogatoare. În funcţie de modul de prelucrare de la maşină, la sistemul de comandă al maşinii este transferat un singur program sau o listă de programe. Utilizatorul poate vizualiza ulterior programul de transferat pe PC într-o listă sau îl poate solicita de la maşină (Remote).

Softul permite la maşini cu regim Tapemode prelucrarea direct de pe hard-discul sistemului DNC5, astfel că limitarea memoriei maşinii dispare. Numărul respectiv al repetărilor unui program este introdus în lista de programe DNC5.

Flexibilitatea softului este rentabilă şi din punct de vedere al configurării. Un exemplu în acest sens reprezintă programele de ştanţare, care au fost create cu softul LINEA5 şi ale căror unelte mai mult decât probabil sunt depozitate la alte staţii decât la revolverul actual. DNC5 rezolvă această problemă, deoarece utilizatorul poate adapta programul corespunzător rapid şi simplu la configuraţia existentă.

Caracteristici

  • Transferul de date în locul introducerii manuale economiseşte timp
  • Securitate mai mare prin preluarea datelor
  • Deservire uşoară
  • Administrarea mai multor maşini
  • Posibilităţi multiple de configurare