Software
FMS
FMS

Gestionarea materialelor pentru sisteme de rafturi şi maşini cu sistem de comandă FMC

FMS gestionează materialul, paleţii şi staţiile de alimentare şi ieşire ale sistemului de rafturi CS300. Programul preia suplimentar aducerea şi evacuarea automată a paleţilor necesari la instalaţii cu încărcare şi descărcare automată. Aceşti paleţi pot fi prevăzuţi pentru alimentare cu material, evacuarea pieselor şi resturilor de tablă. Locurile pentru paleţi pot fi fixe sau alocate reglat independent de FMS.

Despre fiecare palet se cunosc caracteristicile sale, cantitatea de material şi tipul de material, precum şi configuraţia pieselor.

De sfera programului ţin şi vizualizarea sistemului de rafturi, administrarea stării locurilor şi managementul color pentru diferite tipuri de paleţi.

Materialul este încărcat resp. descărcat în/din sistemul de rafturi cu ajutorul staţiilor de alimentare/ieşire. Comenzile de transport pentru dispozitivul de deservire a rafturilor sunt generate automat de FMS. Per staţie există o coadă de aşteptare a sarcinilor, în care utilizatorul poate să introducă mai multe solicitări pentru palet. Dispozitivul de deservire a rafturilor procesează apoi automat această coadă de aşteptare.

FMS dispune de o interfaţă prin care informaţiile despre piesele finite pot fi transferate la un sistem ERP.

Caracteristici

  • Sistem adaptat la softul FMC
  • Timp mai mare de utilizare a maşinii în producţie
  • Siguranţă mulţumită gestionării automate
  • Posibilitate pentru instrucţiuni specifice clientului