Software
LINEA5
LINEA5

Sistem CAD/CAM avansat pentru maşini de ştanţat, laser şi combinate

LINEA5 uneşte funcţiile uşoare pentru utilizator cu programarea CNC avansată pentru o exploatare eficientă a maşinilor de ştanţat şi laser.

Tehnologiile de prelucrare pot fi create manual sau automat, traseele de deplasare şi ghearele de strângere sunt poziţionate automat. Verificarea distanţelor dintre piese, marginea tablei şi ghearele de strângere este automată. Înainte de producţia efectivă codul NC poate fi simulat complet. Utilizatorul profită astfel de know-how-ul de producţie „reţinut“ şi se poate baza pe utilizarea optimă a maşinii.

LINEA5 sprijină programarea sistemelor de încărcare şi descărcare pentru toate maşinile de ştanţat, laser şi combinate de la AMADA.

LINEA5 poate fi extins cu macro-uri definite de utilizator. Sistemul este adecvat şi ca staţie de lucru de sine stătătoare, însă poate fi exploatat şi în reţea cu mai multe staţii de lucru şi un server CCDB central, pe care există toate datele despre material, tăiere şi unelte.

Opţional LINEA5 poate încărca uneltele speciale de pe serverul AP100 SDD central şi poate salva programele NC pe acest server. O altă opţiune este un postprocesor de inversare, cu care dintr-un cod NC existent se poate recrea o tehnologie LINEA5.

Layout-urile tablelor pot fi create manual şi prin import CSV din tehnologii existente sau şi din desene. LINEA5 programează ştanţări, unelte de filetat, gravuri şi tăieturi de folie.

Clapeta pentru evacuare piese resp. ajustare pot fi comandate la fel de precis. Sortarea pieselor este posibilă atât manual cât şi automat în serie şi aleatoriu.

 

 

Caracteristici

  • Exploatarea eficientă a maşinii
  • Economie de timp datorită funcţiilor automate versatile
  • Utilizabil ca staţie de lucru de sine stătătoare sau în reţea