Planificatorul ABE

Planificatorul ABE

Planificatorul ABE combina programarea pentru laser, stanta si combinata stanta - laser cu programarea pentru indoire, printr-o singura interfata clara. Una dintre cele mai interesante caracteristici este ca are o mare flexibilitate , deoarece, in cateva secunde este posibil sa produci programe complete pentru tehnologia respectiva.

Punctul culminant in modulul de Planificare ABE  pentru indoire este ca se poate utiliza functia ''Amplasare comuna '' care permite Planificatorului ABE sa genereze amplasarea sculelor astfel incat acestea sa fie utilizate pentru mai multe programe de indoire.

Pentru stantare, punctul culminant este algoritmul de calcul recent revizuit pentru creșterea productivității. Acest modul software vă permite să optimizați timpii de programare CAM prin activarea performantei maxime a proceselor complet automatizate, cu un simplu clic al mouse-ului. Planificatorul ABE vă permite să planificati etapele de producție simplu și fiabil, și să le faceti disponibile în zona de producție.