VPSS 3i Blank CAM

VPSS 3i Blank

VPSS 3i Blank este cea mai noua generatie a unui sistem de programare complet automatizat si extrem de eficient pentru prelucrarea tablei , folosind masini AMADA pentru stantare, laser si combinate stantare - laser. VPSS 3i Blank suporta atat procesul individual al componentelor dar si efectuarea unui nesting complet.

Cu ABE Planner - mediul virtual de planificare a productiei - dumneavoastra puteti specifica dataele de productie necesare. Cu acestea , sistemul adopta in mod automat nesting-ul, sortarea si tehnologia si genereaza codul NC, chiar si pentru multiple tipuri de tabla. 

Una dintre caracteristicile speciale ale software-ului este faptul că toți parametrii de proces pot fi adoptati la cerințele dumneavoastră individuale proprii, pentru a obține în mod automat rezultatul cel mai bun posibil, cu cel mai mic efort manual ulterior.

Toti parametrii de proces sunt gestionati de Parameter Explorer - parametrii esentiali inclusi intr-o baza de date - astfel incat sa se concentreze pe lucrurile esentiale in VPSS 3i Blank: lucru rapid, eficient și un mod de economisire a timpului într-un mediu de programare ușoară.

In mod natural, modificarile mot fi facute manual si intuitiv. VPSS 3i Blank suporta modificarile de date cu AMADA database. Toate datele relevante pentru productie sunt disponibile la cerere - la fiecare componenta individual si repartizarea pe fiecare tehnologie.