Descriere

Fabricatie digitala

Calitate ridicata de productie, costuri de operare mici, mai putine deseuri, cresterea preciziei si a flexibilitatii pentru a satisface nevoile clientilor din toata lumea: este ceea ce software-ul AMADA si VPSS 3i pune la dispozitie!

Situatia de pe piata mondiala s-a schimbat complet in ultimii ani. Schimbarea constanta a marimilor de loturi, mai multe cereri individuale de produse, o gama mai mare de materiale si grosimi, intr-o continua crestere a calitatii de productie si binentele toate la cel mai mic pret posibil pentru o provocare la nivelul concurentei mondiale. Pentru a face fata acestor provocari pentru clientii nostrii noi am dezvoltat VPSS 3i - simplu si intuitiv!

Specificatiile materialelor sunt incorporate in software-ul AMADA care nu sunt dedicate doar pentru cererile individuale de piese (cum ar fi taiere, indoire si sudare). Software-ul anticipeaza toate operatiile care urmeaza sa fie efectuate dealungul procesului de la inceput pana la sfarsit. Procesul de programare este total invers pentru a avea un rezultat mult mai bun (Piesa finala - Sudare - Indoire - Taiere).

3i - Inteligent, Interactiv & Integrat

Inteligent Interactiv & Integrat
Operare facila Conectare cu intreaga suprafata de procesare
Confiurare externa optima Conexiune intre biroul d eprogramare si productie
Procesare inteligenta Capacitate sporita pentru a face o comanda si si a face o propunere
Mentenanta automata Suport pentru productie

Compatible VPSS3i controller