Masina combinata stanta-laser
C1 AJ
C1 AJ

O nouă maşină combinată pentru producţie extrem de eficientă

Cu noul utilaj LC-2515 C1 AJ AMADA a reuşit să combine integral tăierea cu laser şi ştanţarea. Este prezentat un model AJ laser cu principiu de taiere laser-fibră AMADA cu o putere de pentru o combinare perfectă între maşină, sistemul de comandă şi rezonator.

La utilizarea tehnologiei laser fibră în maşina combinată AMADA LC-2515 C1 AJ viteza de tăiere este semnificativ mai mare şi necesarul de energie mai mic sunt factorii care asigură în comparaţie cu sistemele convenţionale si o economie considerabilă din punct de vedere al costurilor. Suplimentar acum este posibilă şi prelucrarea materialelor greu de tăiat, cum ar fi cuprul sau alama. Prelucrarea tablei cu laser se realizează complet automat. Sistemul de senzori fără contact garantează focalizarea constantă a razei laser pe tablă, ceea ce permite o tăiere excelentă calitativ şi înainte de toate este sigură procesual. Mai multă siguranţă în timpul procesului oferă suplimentar o fantă în zona axei laser, prin care se poate evacua gazul de tăiere şi zgura şi astfel prelucrarea este lipsită de stropi proiectaţi.

Exploatare cu personal redus

C1 AJ este capabil să lucreze cu personal redus timp îndelungat fără întreruperea procesului. Revolverul multifuncţional utilizat cu patru staţii de filetat excelează nu numai prin capacitatea mare de unelte, ci şi prin faptul că permite timpi de echipare reduşi şi o producţie flexibilă. Platforma elevatoare cu perii în jurul revolverului asigură prelucrarea fără zgârieturi şi menajatoare a materialului, fără să fie necesară finisarea ulterioară. Ridicarea nivelului platformei împiedică în special la remodelările în jos o coliziune cu matriţa şi garantează astfel deplasarea ireproşabilă a piesei de prelucrat.