Masina combinata stanta-laser
LC C1
LC C1

Maşină combinată LC-2012 C1 NT oferă o tehnologie de ştanţare şi laser inovativă în cel mai mic spaţiu posibil. Datorită combinării laserului cu sistem optic semimobil şi transmisie servo-electrică de ştanţare se atinge în această clasă un grad nemaiîntâlnit până acum de flexibilitate şi eficienţă energetică.

În funcţie de care procedură este mai avantajoasă, ori se ştanţează cu 200 kN, ori se taie cu o putere laser de 2500 waţi. Datorită utilizării agregatului laser nu mai sunt necesare uneltele speciale care altfel ar fi fost necesare, ceea ce reduce semnificativ costurile de producţie chiar şi la mărimi mici ale lotului sau la fabricarea pieselor individuale.

 

Sistemul de comandă AMNC, care este integrat între timp în aproape toate domeniile tehnologice din cadrul AMADA, oferă confort maxim de deservire şi posibilitatea legării în reţea a tuturor maşinilor AMADA.

 

O automatizare modulară este posibilă în cel mai restrâns loc: Cu un necesar minim de spaţiu de doar 52 m² se poate amenaja o sortare integrată a pieselor cu bandă transportoare şi pe în total aprox. 60 m² chiar şi o alimentare complet automată cu materiale cu eliminarea scheletului de tablă.